2017. július 29., szombat

Eredmények, írók felfedése!

Szervusztok!

Tudom, már réges-régen eredményt kellett volna hirdetnem... és jó kifogásom sincs. (Bár talán néhányan közületek ismerik a "nincs energiám élni sem" állapotot.) Szóval bocsánatot kérek mindannyiótoktól, nem érdemeltétek ki a kommunikáció teljes hiányát. Képzeljétek el, hogy szépen letérdelve földig hajolok, mint a történelmi drámákban szokták. .//////.

Sajnos van néhány csapat, akiknek szigorú ejnyebejnye jár, mert az értékelők között olyan email címeket találtam, akik aligha fanfiction olvasók. Sokkal inkább apuci, anyuci és a helyi önkormányzat (...! - a szomorú az, hogy nem viccelek a helyi önkormányzattal!) Kértem, hogy ne áruljátok el senkinek, ki melyik történetet írta, hogy valós visszajelzést kapjatok. Ennyire nyerni akartatok? Felteszem, az ajándékok voltak a túl nagy kísértés...? De ennyire azért ne vegyetek palira. Ezeket az érvénytelen szavazatokat kizártam, de a csapatokat nem.

Akkor, a kellemetlen kitérők után, térjünk is a lényegre! :)

Végül 13 csapat fejezte be a versenyt. (12 és fél? az egyik lány egy beugróval fejezte be a történetét.) Mindenestre, köszönöm minden bátor jelentkezőnek a részvételt! ^^
Itt most csak a dobogósokat listáznám, hogy senki ne érezze magát kellemetlenül, és felfedem az írókat. De hamarosan küldünk minden csapatnak egy dokumentumot a részletes, szeméyre szabott értékeléssel!
Elöljáróban annyit mondanék, hogy ne csüggedjetek akkor sem, ha nem értetek el jó helyezést - a pontok azt mutatják, hogy szoros verseny volt, mindenki jól teljesített. (Némelyik történet pedig nem kapott valami sok értékelést, így egy-egy kritika nagyon el tudta vinni.) Másrészt, a tapasztalatot és a jó mókát senki nem veszi el tőletek, na meg plusz egy sztori a nevetek alatt. :) Mostantól szabadon publikálhatjátok - természetesen a társszerző és a kihívás feltüntetésével.

A dobogó alsó fokán, képzeletbeli bronz medállal a nyakukban, harmadik helyezett a Prérikutyák - Hweji és Jeena. Az "Emlékszel?" című történetük 4.43as átlagpontot ért el.
Átellenben, a dobogó középső fokán az ezüstérmes, vagyis második helyezett a Menyétek - Flóra és Roze Winner. Történetük címe "Lepel", amit 4.63 pontra értékeltetek.
És akkor most mint himnuszt, képzeljétek ide az iKON Anthemjét, mert elérkeztünk a dobogó legfelső fokára, a képzetes aranyérmesekhez. Szoros versenyben, 4.66os átlagponttal, a győztes a Túzok csapat, vagyis Mika és Noel "Őrült vagy!" című története. :)

A pontoktól független közönségkedvenc: "A szélbe kiáltva" az Orka csapattól. :)

A szerencsés értékelő e-mail címe, aki a sorsolás alapján tárgyjutalomban részesül: pelyhereni@gmail.com

Gratulálok mindenkinek, hamarosan küldjük nekik (először az elsőknek, majd a közönségkedvencnek, végül a szavazónak) az információt a még választható nyereményekről, illetve elkérjük a postacímüket. :)

És amivel még tartozom: írók listája (a történetek kikerülésének sorrendjében)

Ocelot (Túlsó part) - Trixi és ZeloHope
Dámvad (Error) - EXOFairy és MinSungYeon
Betta (Kedvellek) - Nita és Yoora
Bíbic (Te) - Mim és MinSeo
Orka (Let's not fall in love; A szélbe kiáltva) - Jay és Lillcso
Zerge (Az érem másik oldala) - Aurora Groot és Sidd
Lemming (Pandora szelencéje) - Choi Alex és Seajinhennah
Túzok (Őrült vagy) - Mika és Noel
Pézsmapocok (Démonok a szívemben) - Chibi és YungMinRin
Rozsomák (Tiszavirág) - juki444 és Nárcisz
Menyét (Lepel) - Flóra és Roze Winner
Hermelin (Távkapcsolat) - Petrucman és CheonByeol (beugró)
Prérikutya (Emlékszel?) - Hweji és Jeena

3 megjegyzés:

  1. Késett a verseny ugyan, de ettől függetlenül köszönöm szépen a lehetőséget. Nagyon élveztem minden egyes percét az írásnak~
    A nyerteseknek pedig gratulálok, nagyon ügyesek voltatok~~!

    VálaszTörlés
  2. Na, most akkor én is idejönnék!
    Már augusztus elején értesültem a végeredményről, és nagyon örülök neki! Innen is köszönet (írótársam nevében is) a verseny szervezéséért, és persze, hogy kiérdemeltük az első helyet! ^^ A kérdésem az lenne (így novemberben lol), hogy az értékeléseket mikorra várhatjuk? ^^ Válaszodat előre is köszönöm!

    Noel

    VálaszTörlés