2017. március 28., kedd

Csúszás

Sziasztok, emberek!

Tudom, tudom, megint megcsúsztunk. Ezer bocsánat (a vámhivatal és/vagy posta nevében is). Az a nagy helyzet, hogy már meg kellett volna érkezniük Sárihoz a nyereménytárgyaknak, és a követési szám tanúsága szerint úgy három hete(!) az országban is vannak---de azóta se kép, se hang, feltehetőleg azóta is a vámhivatal ül rajtuk. >< Gondoltam, ha már nyereményeket osztani úgysem tudunk még, akkor hadd értékeljetek tovább. Az űrlapok még nyitva vannak, és emailben tudtok szavazni a kedvencetekre, ha lecsúsztatok róla. Még egy kicsit várunk, aztán lehet mégiscsak eredményt hirdetünk úgy is, hogy az ajándékokat sajnos csak utólag tudjuk elküldeni. :/

5 megjegyzés:

  1. Szia!
    Mostmár igazán lezárhatnánk a versenyt. Szeretném kitenni a blogomra a történetet, de lassan egy hónapja csúszik a dolog.
    Köszi előre is

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Igazán sajnáljuk a csúszást, de mindannyiunknak összesűrűsödtek a programjai és a szavazásnál is volt egy kis kavarodás, de a napokban már szerintem meglesznek az eredmények.
      Amúgy ezt lehet szépen is mondani és nem ilyen bunkó kifejezéssel, már megbocsáss.

      Törlés
    2. Szia!
      Nem tudom mit vettél bunkó kifejezésnek, mert az "igazán lezárhatnánk"-ban semmi bunkó nincsen. Azért lett így megfogalmazva, mert a csúszás is úgy lett említve, hogy picit húzódik. Ha kérdésként fogalmazom lehet, hogy szebben hangzik, de tájékoztatva nem lettünk, bár valószínűleg csak engem zavar a dolog (nem a nyerés érdekel, mert a szavazás alapján nem mi fogunk). Nem azzal van baj, hogy csúszik, mert az előfordul, csak egy hónap telt el és nem lett kiírva, hogy a történeteket közzé lehet-e már tenni vagy még nem.

      Törlés
  2. Sziasztok~
    Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy lehetséges lenne-e, hogy valami körülbelüli állást kaphatnánk? Gondolok itt arra, hogy kik lettek az első-második-harmadik helyezettek.
    Előre is köszönöm szépen a válaszotokat!^^

    VálaszTörlés
  3. Lesz meg eredmény? Csak, hogy megéri-e visszajarnom az oldalra... :D

    VálaszTörlés