2017. március 12., vasárnap

Fent van minden! Utolsó hajrá~

Üdv, mindenki!

     Örömmel (amibe üröm is vegyül, de erre majd kitérek) jelentem, a kis kavarodás ellenére, a mai nappal végre minden versenyző történet kikerült a blogra!

     Látom, az értékelések megfogyatkoztak a később felkerült történetekre, remélem, nem a lelkesedés fogyott el, csak az idő volt még kevés. Még egy kicsit több, mint egy hetetek lesz értékelni!^^ Használjátok ki! Megjegyzem, a legkésőbb felkerült (kb. a márciusi) történeteknél igen nagy hatása lehet épp a te véleményednek is, hiszen kevesen értékelték még őket mások! Lehet, hogy az adott csapat sorsa épp a te kezedben van. ;)
     Másrészt, mivel öt ajándéktárgyat rendeltem (igen, megvannak, úton vannak, rendszeresen kukkolom ám a követési számot.^^ De nem fedtük még fel őket, mert szervezőtársaimmal arra jutottunk, nem húzzuk itt el mindenki előtt a mézesmadzagot. A nyertesek tudják meg először, hogy miből választhatnak, mind az ötöt, majd a közönségkedvenc a maradék hármat, és ezután hozzuk nyilvánosságra a blogon a választásokat és hogy mi a "maradék"), még mindig áll, hogy a maradékot az értékelők között sorsoljuk ki.^^ És az is áll, hogy minden egyes értékeléssel egy újabb képzeletbeli fecni kerül a neveddel a képzeletbeli kalapba!~

     Az üröm az örömben pedig az, hogy sajnos nem minden csapatnak sikerült befejeznie a versenyt. Bár 20-an kezdték, végül 13 csapat 14 története került fel a blogra. Volt, akinek internetproblémái akadtak, volt, akinek személyes, és sajnos olyanok is, akik nem tudtak együtt dolgozni. Erre részben számítottunk, elvégre a technika ördöge sosem alszik (bár aktívkodhatott volna kicsit kevesebbet!), és elég szokatlan kihívás volt ez. Ehhez képest nagyon jól helytálltatok, én büszke vagyok rátok! <3 Minden egyes bátor jelentkezőre, aki belevágott, azokra is, akik végül nem fejezték be a versenyt (bár kicsit vérzik a szívem értük). Sokan az utolsó pillanatig küzdöttek, pár nappal ezelőtt még három késett történetre számítottam, de az élet és az internet közbeszólt, így kettő lett belőlük. Azt azért szeretném megjegyezni, hogy minden késésnek megvolt a maga oka (úgy értem, nyomós oka; amiért az idő egy részében tényleg nem tudtak az írással foglalkozni), ezért arra kérlek titeket, ettől függetlenül ítéljétek meg ezeket a történeteket!^^"

     Tudom, hogy sajnos voltak kivételek, de remélem, azért többnyire jól szórakoztatok írás közben, és pozitív értelemben éreztétek kihívásnak az együtt írást!~ Ha valaki szívesen megosztaná a tapasztalatát (egy bekezdéstől egy blogbejegyzésig akármilyen formában és terjedelemben), hogy hogyan is működött (vagy nem működött) ez az együttmködés, akár visszalépett vagy versenyt teljesített író, akár pozitív, akár negatív tapasztalatról van szó, azt nagyon szívesen olvassuk és kitesszük (ahogy szeretnétek, névtelenül, csapatnévvel vagy az írók felfedése után akár írói névvel ellátva is)!^^

     Tervezett további menetrend:*
*hacsak nem szóltok nekünk, hogy túl korán zárjuk le az értékelést. Kommenteljetek ide a poszt alá, ha szerettetek volna a végére érni, és némi plusz idő (maximum március végéig), még kellene és elég lenne!
- utolsó történet felkerült: márc. 12. (vasárnap)
- közönségszavazás megnyílik: márc. 13. (hétfő)
- közönségszavazás lezárul: márc. 22. (szerda) kora este (olyan 6-7 felé)
- értékelési űrlapok lezárulnak: márc. 22. (szerda) kora este (olyan 6-7 felé)

     Ez alapján mi összesítjük az eredményeket, és igyekszünk még 22-én este/éjszaka eredményt hirdetni, lebonyolítani a sorsolást az értékelők közt, és felvenni a kapcsolatot a nyertesekkel.^^
- A pontszámát csak az első néhány csapatnak hozzuk nyilvánosságra, de minden történetről eláruljuk, kik írták!~
- Azt nem ígérjük, hogy még aznap, de zárás után pár napon belül elküldjük a csapatoknak az egyéni értékelésüket: a pontszámaik statistikáját, és az értétkelő adatlapon és a blogbejegyzés alatt hagyott kritikákat. (Elvégre az is a verseny célja volt, hogy visszajelzést adjunk az íróknak.^^)
Kérünk mindenkit, hogy igyekezzen hamar reagálni, mikor a nyereménnyel megkeressük! Elvégre a közönségkedvenc csak akkor tud választani, ha a pontok alapján első csapat már választott. Az értékelők közti sorsolásnál pedig nem tudhatjuk, hogy tényleg működő email címet adtatok-e meg, arra nem volt kapacitásunk hogy azokat mindet ellenőrizzük, ezért ha több nap után sem kapunk választ, akkor feltételezzük, hogy az email nem aktív, és újrasorsoljuk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése